måndag 8 juli 2013

Lite av varje

Sitter på en ställplats för husbilar och blickar ut över havet i Öregrund. Vi har dock ingen husbil utan en camper...sån där som man spänner fast på en pickup. Jag älskar den, liten och smidig men det finns allt...ja inte toa då kanske, men väl kyl och spis och allt man kan behöva ;)
Vi har varit på rull några dagar och bott vid insjö och hav, på både ställplatser och campingar...imorgon rullar vi dock hemåt, skönt att vara hemma också,
Såklart har jag med lite virkning och sånt! Tror nästan jag la ner mest tid med att fundera på vad jag skulle ta med för garn...
Lite disktrasevirkning har det blivit, den på bilden är gjord i resårvirkning. Halvstolpar med nedtag endast i bakre bågen. (Tillägg tisdag - vaknade imorse och insåg att det väl inte är nedtag i bakre bågen utan endast i främre bågen, alltså den som är närmast dig...)
Sen letade jag fram iPhone skalet att brodera på som legat i mina gömmor ett tag...det har jag gjort klart nu, bild på det färdiga kommer senare.

Sitter som sagt här bredvid havet och bara har det fint, är nästan overkligt, solen håller på att gå ner, det är alldeles stilla, vi har ätit gott här vid campern och för en stund sen spelade Mats Rådberg och Rankarna tvärs över viken, inte för att det är min absoluta favorit men visst passade det fint in i sommarbilden det måste jag medge, kära nån vad ljuvligt det är!

1 kommentar:

  1. Mysigt!! Låter himla behändigt med en camper!

    SvaraRadera