fredag 14 februari 2014

Hjärtans på er!

Alla hjärtans på er! Må din dag vara fylld av medvind...ja, jag vet att en drake bara lyfter i motvind, men lite medvind kan vara uppiggande också!
 Har virkat lite hjärtan...alltid bra att ha :)
Nåt mönster hade jag inte...jag provade mig fram. Virkade först de två "kullarna" uppe på hjärtat och sen virkade jag ihop dem. Sen virkade jag runt runt ner mot spetsen och minskade 2 m per varv lite då och då. Fattar du nada? Inte så konstigt med den beskrivningen...men googla, det ligger många liknande beskrivningar ute i cyberrymden, jag lovar :)
 Det är inte bara hjärtans dag idag, det har dessutom varit vänliga veckan...har du känt av det? Jag har iallafall skickat en liten blomma som inte kan vissna till en vän. Frivirkade av hjärtans lust :) blev lite söt, blir nog fler vad det lider...och kanske ett mönster (varför är det så tråkigt att skriva mönster?? Nästan lika tråkigt som att fästa trådar). 
 Papperspysseltarmen gav sig till känna häromdagen också. Så lite hjärtans kort blev det...visas här på ett riktigt uselt kort, men man kan ju inte lyckas med allt ;)
Man kan tycka vad man vill om hjärtans dag, men som med allt annat det blir vad man gör det till. Visst skulle vi vara rara mot varandra jämt men ibland behöver man kanske bli påmind. Just idag kan jag, efter en rätt usel kroppslig vecka, tycka att det är rätt skönt med nåt rart att koncentrera sig på istället för den usliga kroppen :)

Ha det gott!

1 kommentar: