tisdag 26 augusti 2014

Tuttmössa på g

I två år har jag i oktober (typ) haft ett virkförsäljningsprojekt som jag kallat Annas Tutte...varför det heter så och lite mer om det kan du läsa HÄR...iallafall så virkar jag tuttar (och lite annat rosa) och säljer. 90% av pengarna jag får in på försäljningen skänker jag sedan till Bröstcancerfonden. 
Ingen kan göra allt men alla kan göra något...roligt att kunna använda virkgalenskaperna till något bra.
 I år har jag utökat sortimentet med en tuttmössa för bebisar :) Frivirkade av hjärtans lust, med en ballong uppblåst till lite mer än lilla Y:s huvudmått som nyfödd som måttstock.
Jag har inte startat Annas Tutte försäljningen än, håller på att virka ihop ett litet lager först...hojtar när försäljningen drar igång.
 Just denna passar till alldeles nya bebisar och är således lite för liten till lilla Y för...
...såhär stor har hon blivit!
Här sitter hon i barnstolen hemma hos oss och leker med...en virkad uggla såklart!
Väntar på att kaffet ska bli klart, häromdagen i migrändimman googlade jag efter huskurer för migrän...det fanns inte mycket..men de som fanns innehöll kaffe så det är väl bäst att hålla kaffeintaget vid en stadig nivå tänker jag. Har Du nån huskur som hjälper dig vid migrän skänk mig en kommentar...snälla! Jag har ju såklart receptbelagd medicin att tillgå men på senaste tiden hjälper den inte alltid.
Jag var på hälsokosten och köpte nåt medel som jag hittade i en undersökning om på nätet. Där patienter med fibro och migrän blivit såå hjälpta...bara att prova, även om jag kan känna en viss undran över tillförlitligheten i den undersökningen...hon på hälsokosten visste knappt vad kapslarna var bra till över huvud taget :D ...men ett hopp så gott som något!
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

 1. Slank in hit till bloggen via instagram. Lider själv av migrän med symptomer så som synförändringar (kan ej tex köra hem om jag får migrän på jobbet), domningar i fingrar som går till över till arm som går till kind, sen domnar tungan och mister då mister jag talförmågan. Inge kul! Har inga receptlagda mediciner MEN migränen hålls borta bara jag äter omega-3 tabletter. Har då haft märket Möller, tror dom heter så. Detta kanske inte hjälper dig men du kan ju alltid pröva. Ät några burkar och känn efter, ge inte upp efter första burken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack för tipset! Det ska jag helt klart prova! Alltid skönt att få lite hopp om att det kan funka och bli bättre :)
   Tack!!!

   Radera
 2. Helt underbar liten tuttmössa, ditt fina engagemang till Bröstcancerfonden gör mig varm om hjärtat :)
  Tack snälla du för att du la en röst på mig.
  Kram Annika

  SvaraRadera