söndag 26 juli 2015

Lilla B har anlänt

Alltså det bästa har nu hänt! För en vecka sen kom stordotras och sambons lilla pojke till världen...16 (!) dagar över tiden och med viss dramatik...men nu är allt gott och han är ljuvlig! Världen blev ännu bättre minsann!
HerrPersson och jag befann oss på en liten roadtripp den dagen för att skingra tankarna och efter en liten skogsväg så ringde äntligen telefonen! Där satt vi och bölade ikapp av lycka vid en vägkant i bilen :)
En liten tuttmössa fick han ju såklart där 90% av intäkterna går till Bröstcancerfonden...och ja, jag köper av mig själv när jag ger bort sånt som ingår i Annas Tutte projektet. Det kan du läsa mer om HÄR om du vill.
Har gjort en hel del annat också, som till exempel vimplar till lilldotras med sambos kök. Kul mönster och de blev fina. Hittade mönstret via Pinterest och HÄR hittar du det...på svenska och allt...ifall du vill göra lite fina vimplar.

 Innan hade de också vimplar i fönstren...men i form av granar som jag gjorde till jul...så det var väl hög tid att ha något annat att byta med nu kan man tänka. Granarna hittade jag också mönster till via Pinterest. Gå in HÄR och följ länken vidare så kommer ett mönster...i och för sig på engelska..men med bilder till så det går nog som en dans ändå. 
Sen "råkade" jag titta för djupt i vaxdukshögen igen...resulterade i ett gäng haklappar...igen ;)
Vi har...trots att vädret inte har varit direkt svettigt under stora delar av denna sommar...än så länge...varit ute på några campertripp-resor. Det är så kul! Inte så långt och inte så många nätter åt gången men det är så kul. Vi har varit i Hjo och Rättvik och Trosa, härligt.
Men det är ju härligt hemma med. Där lilla Y finns, som numera kan titulera sig storkusin!
Och lillkusinen blev en lilla B, för han heter nämligen Bastian <3

1 kommentar:

 1. Vilken lycka Stort grattis till er alla, skönt att det gick bra.
  Haklapparna är så otroligt fina.
  Önskar dig en fortsatt trevlig sommar.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera