söndag 23 september 2012

Kakfat....?

Äntligen! Vi lyckades..kakfatet är klart! Men det var inte lätt då jag valt tallrikar gjorda av typ...pansar! Det var otrolig skillnad att borra sig igenom den lilla hjärtskålen överst och assietten som är i botten (den syns inte på bilderna men blir som en fot till kakfatet och gör att den understa muttern får plats) mot tallrikarna i själva kakfatet.

 Tog kort så gladeligt i morse och såg nu att det är iallafall ingen som kan anklaga mig för att inte visa verkligheten :) kolla diskbänken! Hmm hade ju inte gjort nåt om jag plockat in disken från gårdagskvällens goda middag i diskmaskinen innan jag tog kortet! Men men...
Nu när jag har ett kakfat kommer nästa problem...jag har ju aldrig några kakor, bullmamma är det då ingen som kan anklaga mig för att vara eller ha varit...speciellt inte mina barn ;)
 Jag pimpade med lite av de "Annas tuttar" jag virkat så länge...
Få se vad som får bo där härnäst...

4 kommentarer:

 1. Så läckert!! Har sett i många pysseltidningar att man kan göra såna fina fat själv men det känns ju supersvårt! Bra jobbat :)

  SvaraRadera
 2. Det var ett stiligt kakfat du har gjort! Såna hårda prövningar ligger långt bortom min pysselförmåga.
  Iden med Annas tuttar tycker jag är fin!

  SvaraRadera
 3. Snyggt kakfat! Du får förvara något annat än kakor på ditt fat! Vilka snygga tallrikar du använt, var har du hittat dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var tallrikarna snygga (och svårborrade!) Hittade dem på Myrorna i Örebro.

   Radera