fredag 12 april 2013

Reflexlycka

Idag är det lite mörkare ute...inte så mycket sol, men om det för den sakens skull är högaktuellt med reflexer är väl tveksamt...beror ju iochförsig (hur delar man på det ordet egentligen?! Ser ju att det inte ska sitta ihop alltihopa) på hur sent man tänker sig vara ute...eller hur tidigt ;)
Ända sen jag såg att det dök upp tips om reflexgarn på olika bloggar har jag varit sjukt sugen på att prova det (Sjukt är kanske rätt ord att använda eller hur?!) Så nu har jag gjort det! Jag funderade på att virka fina blommor med reflexgarn i kanten, men det får bli en annan gång...
Jag tog ett lock från en godislåda (som det varit goda skumtomtar i) och klippte ett hjärta sen gjorde jag hål med håltången runtom, lite rött garn, virkade med reflexgarnet fasta maskor i hålen, hängde på en liten ängel samt en överbliven liten karbinhake som tappat sitt innehåll...den som spar han har ;) och vips en reflex :) och visst blev jag allt lite lyckligare av att ha provat reflexgarn det är jag övertygad om! Eller var det kanske för att jag åt lunch med herrPersson och lilldotra med sambo?! Ja vem vet..
Ha en trevlig fredagskväll
och glöm inte reflexen om Du ska vara ute sent och slarva ;)

2 kommentarer:

  1. Vad härligt kreativt, blir verkligen inspirerad. Köpte på mig lite reflexgarn, nu vet jag vad jag kan göra med det.
    Annika

    SvaraRadera
  2. Reflexgarn... aldrig hört talas om. Men låter som en kul grej som nog bör testas. :)

    SvaraRadera