fredag 14 juni 2013

En del av livet...

Idag var det student här i stan. Vår "lilleman" tog studenten för två år sen och vi hade ingen att gratulera iår men det är lite roligt att se dem åka genom stan ändå. Jag och lilldotra hade fixat bord med bästa utsikt på en pizzeria så där åt vi och tittade på de glada studenternas framfart genom stan. Vädret var väl inte det allra bästa men det var iallafall uppehåll just då.
Igår hade jag besök av mitt arbetslag från jobbet...kul! God mat hade de med och många goda skratt. Det fick mig att längta efter att få dela jobbvardagen med dem igen...när jag piggat på mig en liten aning.
Just nu sitter jag annars här i väntans tider...på att badtunnan ska bli varm :) sen ska herrPersson och jag äta ljuvliga rester som ljuvliga kollegor lämnade kvar åt oss igår. Bra start på helgen :)
Dra på trissor, nu tittade solen fram också!

3 kommentarer:

 1. Du har en alldeles underbar Blogg, Kommer att besöka den fler ggr, många ggr, fast en gång åt gången..nä nu blev de kompliserat...hehehe... skämt åtsido, vi ses! Kram! Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Då kommer vi att ses i cyberrymden...för jag kommer helt klart att hälsa på hos "dig" också fler gånger!
   Ses, kram!

   Radera
 2. Så gulliga arbetskamrater du har, det är verkligen något att vara glad åt... Hoppas du får en fin fortsättning på helgen!

  SvaraRadera