fredag 27 december 2013

Matchande klappar

Så var då julen över...
Den har varit super, vi har världens bästa barn och svärisar...ledsen alla ni andra, ni få nöja er med näst bäst, men så är det!
På julaftonskvällen samlades alla här hos oss, tillsammans med lite mera släkt, men vi bytte inte julklappar med barna+svärisar förrän på juldagen hemma hos lilldotra med sambo. Och det är klart att lite virkat "klarade" de sig inte ifrån i paketen :)
 Stordotra fick mössa (mönster HÄR hos Kungen & Majkis), pulsvärmare (frivirkade) och en liten uggla(mitt eget mönster finns HÄR) som matchade döskallesjalen hon fick HÄR
 Svärdotra fick likadant fast i rosa för att matcha hennes döskallesjal
 Och även lilldotra fick förstås ett likadant set i ljusrosa för att matcha hennes döskallesjal.
Lilldotras bula på magen fick sig ett par matchande sockor oxå ;) Lagom storlek för att jag inte ska tröttna på att sticka raggisar måste jag säga...de större människorna i familjen brukar säga att det vore bra om jag stickade några raggisar ibland...men det finns ju alltid nån sjal, uggla eller prinsesstårta jag bara måste virka först ;)
På varje mössa sitter en stjärna (mönster ur boken "Färgglad virkning") med reflex runt kanten, vill ju att mina flickor ska synas i vintermörkret.

God fortsättning önskar jag Dig som tittar in till mig här!

5 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina set! Och vilken härlig blogg du har!
  Jag har ikväll virkat min första Uggla! Superstort tack för att du delar med dig av det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar den! Och att du virkat en uggla!

   Radera
 2. Hej fru Persson!
  För första gången inne på din blogg, säkert inte sista. Har virkat en liten uggla ,under tiden jag kollar lite vad du skrivit i din blogg. Tack för att du delar med dig av mönster. Ha det got // Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till mig! Kul att du provade på min lilla uggla, hoppas det gick bra!

   Radera