onsdag 16 juli 2014

Vilket babblande!!

När jag la ut denna bild på instagram (heter fruppp där om du vill hälsa på) och på bloggens facebooksida (följ mig gärna där) så kom en mängd funderingar över vad det skulle kunna tänkas bli...det var groda och sköldpadda som låg i topp, men även sötis och limegongk fanns med som förslag :)
 Men vad blev det då??
Dadda från Babblarna
Jo en Babbel...du har väl sett Babblarna?! Det har jag, lilla Y är väldigt förtjust i Babblarna trots sin ringa ålder.
Denna Babbel har det fantastiska namnet Dadda.
Såhär ser Dadda ut på "riktigt". Jag frivirkade fram min Dadda efter denna bild, den råkade bli något magrare än originalet :)
Blev skapligt lik och rätt söt...och det viktigaste...Lilla Y blev glad :)
Här är hon mormors lilla pärla...lilla Y. Jag ser så fram emot att virka mig igenom diverse barnprogramsprofiler de kommande åren ihop med henne <3

8 kommentarer:

 1. Lyckliga lilla Y som har dig som mormor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å lyckliga mig som har lilla Y som barnbarn <3

   Radera
 2. Nej men åh sååå söt :) Babblarna har jag helt missat men de verkar vara trevliga figurer.
  Ha det gott i sommarvärmen.
  Annika

  SvaraRadera
 3. "UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

  SvaraRadera
 4. Fin blogg du har. Blir du sugen på att virka de andra babblarna så finns gratismönster på min blogg. http://mittkakfat.blogg.se
  (Mönstren publiceras i samarbete med Hatten Förlag som äger rättigheterna till figurerna.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Roligt att du gillar min blogg!
   Jag har sett att du gjort jättefina mönster till babblarna, körde på frihand iallafall...då kan jag ju sälja om jag får lust...behöver bara fråga mig själv.
   Roligt att dina mönster fått sånt genomslag, de är verkligen fina!

   Radera
 5. Hittade precis till din fina blogg! Du gör jättefina saker, speciellt ugglorna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Brukar allt kika in hos dig med :)
   Vi ses

   Radera