torsdag 15 januari 2015

Äntligen en ko!

Hade ni några nyårslöften i år? Jag brukar ha ett stående...att bli en bättre människa...men inte ens det lovade jag i år. Men ett som jag borde ha lovat är att uppdatera lite flitigare här på bloggen, det blir alldeles för sällan ser jag...så vem vet kanske bättrar mig nu ;)
Borde också försöka ta lite bättre bilder, dagens bilder går verkligen inte till fotokonstens världshistoria vill jag lova...ja ja det kan bara bli bättre.
Håll till godo  för här kommer det en ko...
 Alltså jag gillar kossor stenhårt och det är såå förvånande att jag hittills inte virkat någon...det var jag ju verkligen tvungen att ändra på! Så här kommer det en frivirkad kossa som lilla Y fick i julklapp.
 Såklart måste kossan ha en vagn! Så vagnen vi köpte på Erikshjälpen för ett tag sen fixades till och fick lite nya fina sängkläder av lite stuvbitar jag hade hemma.
Här borde väl kossan kunna slagga rätt skönt kan man tänka.
Slagga har jag också gjort idag, vaknade med migrän nämligen. För ett tag sen frågade jag om ni där ute hade några tips mot migrän, förutom migränmedicin, och jag fick lite tips faktiskt. Bland annat att äta omega 3 vilket jag började med...och se det hjälpte! Har inte migrän alls lika ofta nu som då.
Fast idag kom det...men nu såhär framåt eftermiddagen känns det rätt ok, vilket man kan förstå när jag kan stirra på en dataskärm på detta viset :)
Ha en skön kväll!!

1 kommentar: