fredag 3 juli 2020

Det blev inte så grått!

Alltså nu ska jag bara berätta hur det gick till...
Det var på detta sättet att jag skulle beställa garn, händer vid något udda tillfälle att jag saknar någon färg eller så faktiskt, och då kom jag på att jag skulle beställa lite garn till sjalar också. Sjalar är som balsam för själen att virka...det är sedan gammalt, och så ser man ju det på orden att de hör ihop liksom...sjal...själ..en ynka bokstav annorlunda bara! 
Jamen iallafall så skulle jag då beställa sjalgarn också, grått sjalgarn, för det är det alla frågar efter,
-"Har du ingen sjal i grått?" 
Ja, så jag började scrolla och leta efter grått... 


Och vad händer?! Jag beställer detta! Det bara kastade sig på mig, det var inte mitt fel....och det var så roligt att virka med!!


Både själen och sjalen jublade ända in i mål! Men lugn och fin jag beställde annat garn till sjalar också, så helt karaktärslös är jag inte för det andra garnet är inte regnbågsfärgat alls.


Det är gult! Fasen också! Ska göra ett nytt försök att köpa grått garn någon annan dag...måste bara samla ihop min viljestyrka först.

Jag virkade en Dragonbelly sjal, mönster finns HÄR hos Mijo Crochet om du vill göra en också.

2 kommentarer:

  1. Sedan 2019 har min kärleksförhållande med min make varit hemsk, det fanns ingen öppenhet och sanning från min kärlekspartner, jag älskade honom så dyrt och jag vet att han älskar mig samma sak, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så underbara barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat träffa sin far igen, jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem igen, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig ut, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stavning med ljus ljus och andra material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal , jag tog kontaktkommunikation med honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och förfaranden för att delta i kärleksförtrollning framgångsrikt. Jag följde noga alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova det idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom väldigt nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlek spell templet för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Tack för hänvisning till mönster. Din sjal blev verkligen läcker. Får man fråga vad du använde för garn?

    SvaraRadera