tisdag 24 juni 2014

I väntan på att hitta tummetotten

Somrigare än som just nu blir det knappt, solen går långsamt ner över sjön och på tv:n surrar "Allsång på Skansen".
Midsommaraftonen var regnfri, tackar, men aningen kall. Stordotra hade en hög med vänner på midsommarfest här hos oss (trots att hon flyttade hemifrån för ca 8 år sen eller nåt), hon passade ju på att fylla år på just midsommaraftonen också. Så mitt bland dessa härliga människor fick vi befinna oss liksom helt på köpet...kul! Men man sov gött och länge efteråt :)
Lilla Y var också här och festade lös på lite ersättning på midsommar hon trivs fint när hon får vandra runt lite i famnarna. Lilla Y ser ut att kunna bli en liten tummsugare så småningom precis som mor sin (och moster och morbror, ja eller han sög på lång- och ringfingret), men tummen är inte det lättaste att hitta när man är 8 veckor så nappen är ett alternativ så länge. Men den sitter liksom inte som gjuten i den lilla rosenknoppsmunnen och därför är det väldans praktiskt med napphållare. Har gjort några innan de kan du se HÄR och HÄR till exempel. Lätt och kul litet jobb. Den här har knapp så man kan knäppa fast nappar med ring på den. Knappen är gjord i cernitlera med lite glitter i, vi tycker om glitter jag och lilla Y:s mamma :) och fjärilen är virkad efter DETTA mönster.
Hoppsan nu tog Skansen slut och "Morden i Midsommer" tar över, rätt somrigt det med, hur nu mord kan upplevas som somrigt...
Ska kolla in några mord nu...ja med lite virkning till förstås :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar