torsdag 12 juni 2014

Fjärilseffekten

För ett antal år sen var jag med herrPersson på kombinerad arbetsresa (för honom)/semester (för mig) till USA. Under hela den resan var det fjärilar vart jag än vände blicken. Betydelsen av fjäril har jag lärt mig är: "förändring" eller "ny början på ett högre plan".
 Vad hände? Jo, jag fick ett nytt jobb...ett jobb som jag älskar och trivs med...som jag tyvärr nu är sjukskriven från på grund av "fibromyalgiliknande symtom, utmattning och migrän". Men det var verkligen inte meningen att det skulle bli någon klagosång detta, jag har allt jag kan önska mig i livet...plus en lite skruttig kropp ;)
Jag är inte speciellt förtjust i fjärilar...ja, de är ju fina och så, men det är ju nyckelpigor också liksom. Så döm om min förvåning när jag bara fick lust att göra (läs virka) lite fjärilar! Hittade ett bra, lätt och fint mönster HÄR om du vill "upp på ett högre plan". 
Så nu får vi se vad som händer ;) 
Skämt och sido så har jag nog redan fått en ny början på ett högre plan...att tvingas vara hemma har fått mig att fundera lite på hur jag funkar...alltid nyttigt. Samt en vana att hantera hur andra ser på mig, det syns ju inte att jag är sjuk och det kan jag säga, wow vilka kommentarer man kan få då! Sen har jag lärt mig vilka jag har en vått och torrt relation till...behöver inte betyda att vi har ständig kontakt, men att kontakten är äkta...

Vad jag ska ha fjärilarna till?? Tja det brukar lösa sig...jag ger bort några, säljer några, några leker katten bort och en har hamnat på en napphållare till lilla Y (men den får ni se en annan dag).
Läste förresten en bok nyligen som heter "Fjärilseffekten" av Karin Alvtegen också kom jag på nu...riktigt bra.

Nu ska jag breda ut vingarna och fladdra in till "stan" och titta på studenternas karnevalståg...ja, eller så tar jag kanhända cykeln... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar