måndag 15 december 2014

Titt på sånt som inte är hemligt längre

Vissa saker kan man inte lägga ut på bloggen direkt...de måste ju nå mottagaren först, annars är ju liksom själva överraskningen totalt lost. En sån sak är lilla Y:s julsnutte. Den fick hon i sitt adventspaket häromveckan. Gjorde en tomtegubbe som du kan se HÄR, fortsatte snuttevirkandet och gjorde en liten tomtegumma till lilla Y. Klart man måste ha en tomtesnuttis när det snart är jul! 
 Adventspaket, tänker du nu...sjukt jobbigt! Men nej, jag tycker faktiskt det är lite kul, jag försöker samla under hela året. När jag själv var liten önskade jag mig alltid en paketkalender men hade ingen, så kanske det är därför mina barn är uppväxta med det. Och nu får jag för första gången göra en till mitt barnbarn...det är så mysigt!
Något annat som nu nått sin mottagare nu är detta babynest som en vacker liten flicka nu vilar i. Fick en förfrågan från en vän och före detta kollega...efter lite betänketid sa jag ja, om de köpte tyget. Fick lite hicka när tyget kom för det var så stormönstrat...men jag klurade och det blev ju riktigt bra tillslut med självaste mumin i centrum.
Jag gjorde som när jag sydde lilla Y:s babynest (som du kan se HÄR) jag googlade och hittade på det viset flera beskrivningar på hur man går tillväga.

Igår hade jag och min kör förmånen att delta i en julkonsert här i Lindesberg med flera körer och en blåsorkester...riktigt kul och fullsatt på båda föreställningarna. Igår kväll och idag (och en hel del dagar till gissar jag) får jag betala priset, min kropp är som en hel taggtrådshärva...fy farao rent ut sagt...men så är det, värt det iallafall! Men jäkligt irriterande att en sån sak ställer till det, finns ju så mycket jag skulle vilja göra...jobba till exempel..det tycker jag mycket om och saknar. Men jag gillar att virka också...och det går iallafall bra, bra va!

Men nu undrar jag (och det får jag väl äta upp en dag) men var sjutton är snön??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar