måndag 9 februari 2015

Kladdfria kuddar

Under de två veckor som jag var gräsänkling snöade och snöade och snöade det...nu när herrPersson är hemma igen snöar det inte! Jaja det gick bra, fick lite skotthjälp och resten körde jag helt enkelt över med picupen :)
Men det är roligt att han är hemma igen...och inte bara ur snösynpunkt ;) HerrPersson har rest mycket i jobbet i våra dagar, mer förr än nu. Nu har vi ju inte längre barn hemma så det blir ju inte så jobbigt att vara själv utan det blir mest tråkigt när han är borta.
När han kom hem var vi ju bara tvungna att hälsa på lilla Y såklart! Han hade ju längtat efter den lilla puddingen. Med mig dit hade jag en kudde till hennes matstol.
En "kanin-" och en "katt-"kudde
Vi har likadana matstolar (på ett ungefär) inköpta på loppis för en hundring styck. Och i dem har vi båda haft en liten Ikea-kudde för att det ska bli lite skönare åt ryggen...för sju kronor styck, bra pris, jag har många såna. Nu har ju lilla Y hamnat i kladdig-när-man-äter perioden så vi kom fram till att ett överdrag i vaxduk vore inte helt fel så att kudden är lätt att torka av.
Kattkudden fick bo i min stol
Japp och så gick det som det brukar gå när hjärnan får fritt spelrum..."man kan ju göra öron på kudden, det är ju kul...och nos" där hejdade jag mig iallafall som tur var. Men det är faktiskt kul att sy i vaxduk, bara att klippa och köra liksom och fantasin kan spela fritt, du måste bara prova!...eller... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar