tisdag 19 juni 2012

Som en snigel

I söndags hämtade vi hem "huset" till vår picup...fint va?! Det optimala ekipaget! För två, som vi numera är, är det faktiskt himla kul. Måste bara ta tag i inredningen, sy nya kuddfodral osv...kanske lite vimplar istället för gardiner som Creando gjort i sin fina husvagn. Vår camper behöver definitivt lite omsorg och piffning tror jag bestämt.
 För några år sen när mannen och jag var på tur var det några grabbar i sexårsåldern som fick syn på vårt ekipage och förvånat utbrast: -Kolla dom har knutit fast ett hus på bilen!!! :)
Nu till midsommar ska stordotra med sambo låna den och nästa helg ska lilldotra och hennes sambo låna den...jo jo populära fordon dessa! På tal om lilldotra med sambo så kommer här en bild på kattungarna tagen härom dagen...
Lilla Ture vilar sött medan de andra två snuttar och äter. De går numera under arbetsnamnen Ture, Arne och Sven :)
(Den fjärde lilla sötisen var tyvärr sjuk och dog någon dag efter födseln.) Nu har de öppnat ögonen också sa dotra när vi pratade i telefon igår...måste åka och titta snart igen!

1 kommentar:

  1. Knutit fast ett hus på bilen, hahaha, den var bra! Smidigt med ett så nätt ekipage istället för en gigantisk husvagn!

    SvaraRadera