torsdag 28 juni 2012

Hjärtevärmare

Solen skiner så rart ute, klockan är inte åtta på morgonen än och det är semester! Wow känns ofattbart och underbart!
Sen jag fastnade i den här pysselnojavärlden i cyberspace så hittar man ju idéer överallt hela tiden! Jag vill bara prova göra det ena eller det andra eller gärna allt! Som till exempel spindelsjalen eller de söta jordgubbarna. Så kul med inspirerade idéer som bara ligger och väntar på att bli hittade. Härom veckan stötte jag på flera ställen på detta (bland annat HÄR) och var bara tvungen att prova virka:Som små hjärtevärmare, med betoning på små. På den bruna la jag till några maskor så den blev lite större. Plättlätt att virka, i ett enda stycke, mönstret finns HÄR. Åker ner i presentlådan, får hoppas det dyker upp en liten bebis som behöver en present så småningom :)

Ojoj nu höll jag på att glömma att hjärtat på den bruna hjärtevärmaren är gjort efter ett mönster jag hittat HÄR, rätt ska vara rätt! Blommorna har jag däremot komponerat själv :) 

Nu ska jag gå ut i garaget, sitter med målarskjortan på, och i garaget väntar två gamla stolar på lite omsorg och färg.
Må solen lysa på er alla!


4 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har. Ska prova att göra en sån babykofta. Har två jobbarkompisar som väntar baby i sommar.
  Ha det gott!
  //AnnaLi

  SvaraRadera
 2. Vilka söta babykoftor, härliga färger...

  SvaraRadera
 3. Oh, såååå söta. Galet söta. Nästan så jag tänker att det kanske ändå ska tillverkas någon liten bebis till.... Men nej, jag får nog vänta på någon annans :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera