fredag 20 juli 2012

Mobil KONst

Alltså det finns ju så himla mycket roligt man kan göra, både möjligt och omöjligt, nyttigt och saker som kanske inte har så hög nyttighetsfaktor...vad vet jag, men man blir glad iallafall..och det är väl nyttigt! Både HÄR och HÄR fick jag inspiration och lust att prova på att göra detta  oumbärliga "pyssel" själv: Ett mobilskal :)
Så när lilldotra väl hjälpt mig igenom djungeln (för mig) och jag kom ut på andra sidan med en iphone (ja, hon fick såklart hjälpa mig få igång den oxå...och är fortfarande backup till mig) så köpte jag mig ett genomskinligt skal och började skapa :)

Eftersom jag är rätt förstjust, inte bara i herrPersson, utan också i kossor så blev det en kossa som jag ritat i blyerts till att börja med....få se vad jag hittar på härnäst...

P.s.
Om Du inte redan gjort det...titta in på bloggarna kungen & majkis och Pastill som jag hänvisade till ovan...så bra båda två! D.s.

2 kommentarer:

 1. Vill ha! Avundsjukt beundrar jag dina stora talanger inom knep o knåp. Du är urskicklig. Detta skal tar dock priset: Man blir glad och varm i hela kroppen - troligen behöver man inte ens använda "fånen", det räcker att sitta och beundra baksidan.

  Jag som INGENTING vet om mobilområdet, har aldrig hört talas om genomskinliga skal. Det jag vet är att jag inte har en "fån" utan en android (oxå ett namn...). Nu måste jag gräva ned mig i tillbehörs sidor... OM jag hittar något - undrar jag om du skulle kunna sälja in ett koporträtt även där....

  KOsmiskt häftigt är ditt arbete! // i-c

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de finfina orden!!
   Klart jag kan rita en MUnter kossa till dig!
   Hör bara av dig när du funnit ett genomskinligt skal...vilket behövs eftersom teckningen ligger under det :)
   //Maria

   Radera