söndag 20 januari 2013

Slut-julat till slut

Igår hade vi julafton igen! Fast utan julmat..men med julklappsbyte. Våra barn, svärisar och mammor var här hos mig och herrPersson för ett sent julklappsbyte eftersom delar av skaran tillbringade julen 2012 i Sydafrika...och det var inte herrPersson och jag!
Några hemgjorda julklappar blev det även till dem...
Virkad disktrasa till mor. Av lin...har gjort några till mig själv och tycker att dom funkar riktigt bra...virkad i snäckskalsmönster med en kant av fasta maskor runt om.
 Stordotra fick virkad halstub...snäckskalsmönster med virkad uddkant runt om..och handledsvärmare...stickade, resår, med två varv virkat snäckskalsmönster längst fram och en virkad blomma.
 Svärdotra fick halstub...snäckskalsmönster (märks det att jag tycker att det är roligt att virka just det?!) med virkade blommor på. Denna är precis likadan som den lilldotra fick till jul (annan färg bara se här) som en av hennes katter har massakerat blommorna på...två gånger! Sonen och svärdotra har också katt vars mamma är just den katten som gladerligen massakerar virkade blommor :) Så nu får vi se om massakerandet går i arv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar