torsdag 30 oktober 2014

Tacksam och dreggel

Vissa dagar är det bara lättare att komma ihåg att vara tacksam än andra. Som idag när en nära vän ska begrava sin pappa och jag ska åka och hälsa på en annan vän som är sjuk. Då är det så lätt att känna tacksamhet, för den rara solen som visar sig lite blekt, för mina underbara barn, svärisar och barnbarn, för övrig familj och finfina vänner, för att min själ mår bra trots att kroppen värker som sjuttsingen, för att min hobby var pyssel av olika slag och inte att springa maraton (när man har en kropp som strejkar)...
Jag är också glad över att kunna vara glad.

Jag är också såklart sjukt glad över att lilla Y växer och frodas. Igår blev hon 6 månader! Just nu har hon en förkärlek för att leva sitt liv men munnen på halvglänt, bubblande och spruttande med dreggel. Så det går åt några dreggellappar vill jag lova.
Jag ritade av en av de köpta hon hade och gjorde en provdreggel av mina gamla jeansleggings...gick fint, vi har provkört den och jag håller nu på att finjustera mönstret...lite mindre här lite mera där..typ. Så kanske bristen på dregglisar blir ett minne blott snart :)

Ha en god och skapligt dreggelfri dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar