torsdag 24 mars 2016

Blåkulla nästa

Påsken närmar sig med fart...bäst jag passar på att önska en glad och fridefull påsk till alla er där ute!
Har min vana trogen virkat lite ägg...det är rätt kul :) 
Varje år så tänker jag när jag ser alla fina bloggar och instagram med vitt och grått och stiligt vackert att jag ska nog bara göra vita och gråa ägg i år...det blir fint. Sen blir det vita ägget randigt..och så hittar jag ett sjukt fint grönt glittrigt garn..och sen undrar jag om jag tar det här melerade garnet i turkost hur det blir...ja ni fattar, det kommer aldrig att bli stilfullt i vitt och grått här..det går bara inte.
 Vill du prova om du är stilfull eller bara galen så finns mönstret på äggen HÄR (bara att scrolla neråt på den sidan så hittar du äggamönstret)
 I år är året då min årgång fyller femtio..vad hände?! Så ock en av mina bästa avlägsna vänner som jag lärde känna på ett konfirmationsläger i min ungdom. Vad ofta jag önskat att vi bott nära varann. Hon är så skoj att vara med och det är bara att prata vidare när vi väl träffas. Så hon är en av de människor som jag träffat i mitt liv som har förgyllt det. Klart hon skulle ha en sjal! Även om jag inte hade möjlighet att åka dit på hennes dag så kunde posten fixa skivan och se till att hon slipper frysa.
En ananassjal i färger som bara ropade ut hennes namn. Mönstret till sjalen hittar du HÄR hos Garnomera.

Japp, dags att fylla kaffepannan, knyta på sig sjaletten och dra mot Blåkulla nu då. Katten får stanna hemma för hon går inte ut förrän det blir sommarvärme ute ;)

Glad Påsk!

2 kommentarer:

 1. Vill bara tacka för en fin blogg med mycket inspiration! Blev så sugen på att göra nåt själv så nu har jag knåpat ihop till en liten bebis som snart kommer till släkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad roligt att du blir inspirerad!
   Ja visst är det kul att göra bebissaker...finns ju hur mycket roligt som helst att göra till småfolk.
   Ha det gott och tack för att du tittade in hit och lämnade ett spår :)
   /Maria

   Radera