onsdag 16 mars 2016

Julklappshalsvärmare

Lite bortglömda julklappsbilder...
Lilla B fick en ugglehalsduk. Själva halsduken är stickad, resårstickning till lämplig längd, och ugglan är frivirkad. Sen har jag sytt dit ugglan så att det liksom går att dra igenom den andra änden genom, så att man slipper knyta. Lysande beskrivning va?!
Och lilla Y hade önskat sig en tubhalsduk, bara dra över huvudet och så...färdigklädd. Den virkade jag i resårvirkning till lämplig storlek och sydde på en glitterstjärna...lite glitter och glamor måste man ju ha oxå ;)

 Ett tack för insättningen av pengar till Bröstcancerfonden dök upp i brevlådan häromdagen också. HÄR kan du läsa mer om min årliga insamling dit.
Känns lite gott i själen att göra något nyttigt ibland.
Idag både skiner och värmer solen. Känns farligt likt vår eller?! Blir skönt med lite vår och värme, vintern har varit lång och tung på sitt sätt känns det som. Allt har varit fint med familjen men har haft andra folk i min närhet som mått mycket dåligt och själv har jag råkat på skov i min fibro. Skulle kunna tänka mig ett skov åt andra hållet istället ;) så nu får vi hoppas att lite värme och ljus bättrar på det mesta nu.
Ha det gott och försök se livet som den lilla tösabiten jag stod efter i rulltrappan idag. Hon var jublande glad över att åka rulltrappa. -"Det är SÅÅ kul det här!!" utbrast hon lyckligt :) 

1 kommentar:

 1. Men Åh så fin halsduk till lilla Y :)
  Heja dig som verkligen gör nytta med din insamling.
  Jag hoppas att sol och värme kommer snart så att du får massor av energi.
  Blr så glad över den lilla flickans glädje över att åka rulltrappa.
  Ha det gott.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera