torsdag 17 mars 2016

Molnentré

Varannan vecka kommer det en städfirma hem till mig...jo jag tillhör minsann de där förskräckliga som inte kan ta reda på min egen skit :O och som tycker att RUT är bra grej.
Själv har jag svårt att städa på grund av värk och herrPersson jobbar mycket så det har varit en välsignad lösning hos oss under flera år. Nu när jag är sjukskriven brukar jag pass på att åka och handla och sånt när de städar...känns inte som om jag vill vara i vägen och glo på dem hela tiden :)
Ofta under den mörka delen av året börjar jag med att åka till minneslunden och tända ljus på städdagen. Så och idag, även om det börjar vara lite ljust för det. Solen sken och jag var alldeles själv där så jag gjorde som jag ofta gör, slog mig ner på en bänk och funderade över livet och de som inte finns längre...en bra stund. Prova att planera in såna stunder, det är inte dumt alls.
Var nog för jag såg bilderna jag tagit på min nya hallmatta som jag kom att tänka på städningen ;)
Köpte mig en bit på rulle och klippte till...hade bråttom att ta kort också ser jag, kritstrecken är fortfarande kvar...de är borta nu, tack städarna!
Har länge tänkt göra mig ett moln att träda in på och nu blev det äntligen av. Kan säga en sak...saxen blev slö! Men förutom det gick det som en dans :)

Hoppas du också svävar på moln!

1 kommentar: