lördag 25 maj 2013

Med ljus och lykta

Lördag, soligt och fint om än lite blåsigt. Det är dock inte alltid som humöret följer vädret...lite matt idag känner jag. Var och tränade igår i sjukgymnastikens gym..duktigt va?! Känner dock av det idag... Men en stor fördel nu när jag är sjukskriven är att jag inte behöver tänka efter att jag ska orka jobba veckan efter jag tränat, inte heller är det så svårt att hinna med det vilket faktiskt har medfört att jag tycker att det är riktigt roligt...trots att jag alltid blir sämre efteråt ;)
Förutom att träna igår så virkade jag ett fodral till en ljuslykta i glas jag hade. Jag använde spagettigarn...gick fort och blev himla bra...den är så fin när den lyser, lite svårt att se det på bilderna dock. 
Det får plats ett stort värmeljus i. Jag virkade på känn, mätte och provade under tiden...och repade upp nångång när det bar ur. Vartannat varv stolpar med en lm emellan och vartannat fm i bakre lmbågen, sen liten uddkant med tre lm hoppa över en fm, en fm...osv
Nu letar jag med ljus och lykta ;) i mina gömmor efter fler gamla ljuslyktor jag kan virka in.

Allt gott!

Ps.
Jag tränade och virkade inte bara...jag åt lunch med mannen på stan oxå ;)
Ds

1 kommentar:

  1. Vilken fin ljuslykta! Jag skulle aldrig ha tänkt ut att virka nånting så litet med nånting så tjockt, men det är ju det som gör det så läckert!

    SvaraRadera